طريقة عمل الشيبسى
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل الشيبسى
هاي ياجماعة انا جربت الطريقة دي عشان البطاطس تطلع مقرمشة و والله انا معدتش بشتري البطاطس الجاهزة لان دي مش بتبقي شاربة زيت جميلة جربوها وردوا عليا
والطريقة هي
نقطع البطاطس اصابع ويكون الزيت حامي ونضع البطاطس في الزيت المغلي لمدة حوالي خمس دقائق ثم نطفئ النار ونتركها مدة لا تقل عن نصف ساعة ممكن اكتر انا ساعات لما بيبقي عندي عزومة بحضرها من بليل وبعدين ساعة الاكل ولعي النار تاني وسيبيها لما تتحمر هاتلاقيها طردت كل الزيت الي جواها وطفت علي وش الزيت وبعدين طلعيها ورشي ملح وفلفل وبالهنا وعلي فكرة مش بنفع الا في البطاطس الصوابع يعني الشيبسي الرقيقة لا مش بتنجح وياريت تجربوها ولو في كمية قليلة وتردوا عليا وتقولولي رايكم
والطريقة هي
نقطع البطاطس اصابع ويكون الزيت حامي ونضع البطاطس في الزيت المغلي لمدة حوالي خمس دقائق ثم نطفئ النار ونتركها مدة لا تقل عن نصف ساعة ممكن اكتر انا ساعات لما بيبقي عندي عزومة بحضرها من بليل وبعدين ساعة الاكل ولعي النار تاني وسيبيها لما تتحمر هاتلاقيها طردت كل الزيت الي جواها وطفت علي وش الزيت وبعدين طلعيها ورشي ملح وفلفل وبالهنا وعلي فكرة مش بنفع الا في البطاطس الصوابع يعني الشيبسي الرقيقة لا مش بتنجح وياريت تجربوها ولو في كمية قليلة وتردوا عليا وتقولولي رايكم
الاميرة- مدينة الأقامة : المحلة
عضو فى نادى الصيد : نعم
عدد المساهمات : 12
نقاط : 29
تاريخ التسجيل : 16/05/2010
بلسم حياتي- مدينة الأقامة : المحلة الكبري
عضو فى نادى الصيد : نعم
عدد المساهمات : 882
نقاط : 1169
تاريخ التسجيل : 28/06/2010
رد: طريقة عمل الشيبسى
شكرررررررررررررررا
رونا- مدينة الأقامة : ELMEHALLA
عضو فى نادى الصيد : Oui
عدد المساهمات : 1269
نقاط : 1882
تاريخ التسجيل : 16/06/2010
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى