الانشون البيتى بالصور وزى الجاهز
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
الانشون البيتى بالصور وزى الجاهز
جيبالكم طريقه مش هتفرقوها عن الجاهز
شوفت طرق كتير هنا لاحلى فتوكات بس ضيفت عليها شويه
حاجات خلى الطعم رائع لحمه مفرومه وبنجر و تعالو نقول
المقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــادير
:::::::::::::::::::::::
3 جبن نستو
3 بيضه
3 ملعقه دقيق
3 ملعقه زيت
3 ملعقه لحم مفروم
3 ملعقه بنجر مفروم علشان يدى اللون الاحمر
3 :4 فص حبهان مطحون
ملعقه فلفل اسود مطحون
5:6 فص ثوم
ملح حسب الرغبه
الطـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـريقه
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::
نبدا بالمقادير السائله البيض والجبن و البنجر
والزيت والفلفل والحبهان والثوم والملح ونحطهم فى الهراسه
او الخلاط ونبدا بالخلط
بظهر خليط بالشكل ده
ربعد كده حطى اللحم المفروم واخلطى
بظهر مزيج بالشكل ده
بعد كده ضيفى الدقيق شويه بعد شويه
واخلطى
يظهر خليط كثيف ومتجانس
وبعد كده حضرى كبايه سالستين وادهنيها زيت بالشكل ده
وحطى الخليط فى الكبايه وهزيها علشان الهوا يطلع
وغطيه بورق الفويل كويس وحطى عليه استيك علشان يبقى محكم
وحضرى حله فيها ميه وخليها تغلى وبعدين حطى الكبايه
وخليها تغلى لمده نص ساعه والغطى مقفول وبعدين
هدى النار وسبيها من ساعه لساعه ونص وكل ما استوت كويس
هتكون النتيجه هايله
وبعد السوا سبيها تبرد وبعدين هتلاقيها طلعت من
الكبايه وقطعيها وبالهنا وده الشكل النهائى
طولت عليكم بس بجد النتيجه فوق ما تتخيلو زى الجاهز
وكمان امن لولادناوسامحونى لو الالوان باهته شويه علشان دى كاميره موبايل بس الطعم يجنن
حاجات خلى الطعم رائع لحمه مفرومه وبنجر و تعالو نقول
المقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــادير
:::::::::::::::::::::::
3 جبن نستو
3 بيضه
3 ملعقه دقيق
3 ملعقه زيت
3 ملعقه لحم مفروم
3 ملعقه بنجر مفروم علشان يدى اللون الاحمر
3 :4 فص حبهان مطحون
ملعقه فلفل اسود مطحون
5:6 فص ثوم
ملح حسب الرغبه
الطـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـريقه
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::
نبدا بالمقادير السائله البيض والجبن و البنجر
والزيت والفلفل والحبهان والثوم والملح ونحطهم فى الهراسه
او الخلاط ونبدا بالخلط
بظهر خليط بالشكل ده
ربعد كده حطى اللحم المفروم واخلطى
بظهر مزيج بالشكل ده
بعد كده ضيفى الدقيق شويه بعد شويه
واخلطى
يظهر خليط كثيف ومتجانس
وبعد كده حضرى كبايه سالستين وادهنيها زيت بالشكل ده
وحطى الخليط فى الكبايه وهزيها علشان الهوا يطلع
وغطيه بورق الفويل كويس وحطى عليه استيك علشان يبقى محكم
وحضرى حله فيها ميه وخليها تغلى وبعدين حطى الكبايه
وخليها تغلى لمده نص ساعه والغطى مقفول وبعدين
هدى النار وسبيها من ساعه لساعه ونص وكل ما استوت كويس
هتكون النتيجه هايله
وبعد السوا سبيها تبرد وبعدين هتلاقيها طلعت من
الكبايه وقطعيها وبالهنا وده الشكل النهائى
طولت عليكم بس بجد النتيجه فوق ما تتخيلو زى الجاهز
وكمان امن لولادناوسامحونى لو الالوان باهته شويه علشان دى كاميره موبايل بس الطعم يجنن
الاميرة- مدينة الأقامة : المحلة
عضو فى نادى الصيد : نعم
عدد المساهمات : 12
نقاط : 29
تاريخ التسجيل : 16/05/2010
رد: الانشون البيتى بالصور وزى الجاهز
الف مليون شكر
ديانا- مدينة الأقامة : المحلة
عضو فى نادى الصيد : نعم
عدد المساهمات : 35
نقاط : 53
تاريخ التسجيل : 16/05/2010
مواضيع مماثلة
» عزومة مش مكلفة بالصور
» فطائر حلزونيه بالصور
» تخيل يوم القيامه بالصور
» شرح كيفيه وضع صورة بمشاركتك (شرح بالصور)
» طريقة تدكيك الكليماري للجر موضح بالصور
» فطائر حلزونيه بالصور
» تخيل يوم القيامه بالصور
» شرح كيفيه وضع صورة بمشاركتك (شرح بالصور)
» طريقة تدكيك الكليماري للجر موضح بالصور
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى